VIDEOTAVLER

- der skaber de perfekte rammer for publikum og tilskuere


Der er i dag en stigende interesse for at udvikle eksisterende sportshaller til multihaller. Ofte er der tale om at en hal skal kunne omdannes til mange forskellige sportsgrene, underholdningsbegivenheder, messer og kulturelle arrangementer

Hos IC Result fokuserer vi derfor ikke kun på resultattavlen, men også på informationssystemer og videoteknologi. Vores fokus er at levere et brugervenligt system, der skal kunne levere samme informationer som anlæg i de store arenaer. Det skal samtidig være enkelt således at frivillige forældre og trænere kan anvende systemerne ved f.eks. ungdomskampe og andre sjove begivenheder.

Vi leverer ikke kun videotavlen men sammensætter en samlet løsning, hvor alle dele spiller perfekt sammen.


VIDEOTAVLER


En videotavle i sportshallen kan medvirke til at skabe en stærkere oplevelse for både idrætsudøverne og tilskuerne. Vores videotavler til indendørs sportshaller og multihaller er designet til de forskellige men ofte hårde miljøer – for eksempel i svømme- og skøjtehaller. Og den gode kvalitet giver tavlerne en ekstra lang levetid.

Vores videotavler er baseret på LED-teknologi, som giver fleksibilitet til både at præsentere kampresultater, information om hallen og reklame fra sponsorer. Alle vores tavler er CE-mærket & EMC-godkendt. Sammen med vores Sport In The Box2 video software giver vores systemer uovertruffen fleksibilitet og funktionalitet.


Sport In The Box


Når vi leverer en videotavle, uanset om det er til svømmehallen eller idrætshallen, så kommer den med vores verdenskendte videosoftware Sport In The Box2. Sport In The Box-software er vores nyeste generation af software skabt til at skabe indbydende grafik på videotavler til sport. Sport In The Box giver dig mulighed for at oprette og styre dynamisk indhold på din videotavle under spillet, for at engagere både publikum og holdene ved nemt at skabe en professionel grafik. Sport In The Box håndterer video, grafik med live data, af spiller præsentationer, lineups, resultater, reklamer og matchbegivenheder. Synkroniseret afspilning til flere videoskærme, intern tv, streaming eller udsendelse.

Sport In The Box er brugervenligt, så den er den perfekte løsning til både mindre klubber og større arenaer.

Sport In The Box understøtter de fleste holdsports som: Fodbold, Hockey, Basket og Håndbold. Og leveres med grafiske skabeloner, der passer til hver sport.


Videoscore


Videoscore er et system, der forbinder scoreboardets kontrolboks til din videotavle og eliminerer dermed behovet for også at have et standard scoreboard til at vise kampresultaterne. Videoscore-computeren forbindes direkte til videotavlen og kan vise tilpasset grafik på en del af skærmen.

Computeren styres let fra f.eks. en Omega Saturn-kontrolboks, som takket være den grafiske grænseflade er et meget brugervenligt system med foruddefinerede regler, der på forhånd kan tilpasses til enhver sport. Det gør det let at gå til og kan betjenes af alle.

Videoscore er en meget fleksibel løsning og kan konfigureres til at passe til alle slags arenaer – store som små.


Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov og ambitioner.