Svømning
Sportsudstyr af højeste kvalitet


Hos IC Result har vi stor kendskab til svømmehalsinventar, og dets udfordringer grundet det ekstremt hårde miljø der er i svømmehaller. Vi tilbyder uforpligtende råd og vejledning fra start til slut, og vi hjælper jer med at finde de rigtige produkter, der passer til netop jeres behov og budget.

Vi leverer det meste indenfor svømmehalsinventar og kan med stolthed sige at vi har landets bredeste sortiment af startskamler. Desuden levere vi specialdesignet trapper & stier i absolut bedste stålkvalitet, samt skillevægge, mobile headwalls og meget mere.

Vi garanterer at alle vores produkter indeholder samtlige FINA krav, og vi rådgiver udelukkende ud fra det mindset at FINA krav til hver en tid skal overholdes.

Finder du ikke det du søger herunder, er du meget velkommen til at kontakte os så vi kan hjælpe dig videre.

7 grunde til at vælge IC Result som din leverandør:


 • Høj kvalitet
 • Attraktive priser
 • Individuel rådgivning
 • Omfattende service
 • Teknisk ekspertise
 • Nyskabende løsninger
 • Ærligt og personligt forhold til leverandøren

Vi garanterer at FINA krav altid overholdes!

IC Result leverer altid udstyr som overholder FINA krav på alle parametre, ved bassiner til konkurrencebrug. Derfor ønsker vi altid at tage en uforpligtende snak, hvor vi mødes og gennemgår den eksisterende svømmehal, og får taget alle de nødvendige mål, for at kunne garantere at vi overholder FINA krav. Langt de fleste svømmehaller er bygget længe før de nuværende FINA reglementer, og der vil derfor ofte skulle justeringer til for at alle krav overholdes.Startskamler

Med Danmarks absolut bredeste sortiment af startskamler er der noget for et hvert behov & budget hos os.

Til konkurrencer, hvor trackstart og elektronisk tyvstart er et krav, har vi Omegas anerkendte startskamler som er designet i glasfiber med et flot design. Omegas skamler kommer med eller uden elektronisk tyvstartsfunktion.

Omegas startskamler kommer i standard højder og ofte kræver en installation at man i svømmehallen renoverer dele af plinten, for at kunne montere en Omega skammel.

Læs mere her

The SwimSuit Dryer

The Swimsuit Dryer fjerner optil 95% af vandet fra en badedragt eller badebukser på 8-10 sek.! Det gør den til et fantastisk produkt for enhver svømmehal at kunne tilbyde sine badegæster.

Swimsuit Dryers design er fokuseret på sikkerhed og lang levetid, samtidig med et flot og tidløst look. Holdbare komponenter af høj kvalitet kombineret med tekniske innovationer sikrer, at Swimsuit Dryer slår konkurrencen.

The Swimsuit Dryer kommer i mange forskellige farver, så der findes et design for enhver smag.

Læs mere her

Trapper & Stier

Trapper & stiger produceres i bedste stål kvalitet, specielt til det hårde miljø i svømmehaller. Trapper produceres efter mål og kan enten leveres i poleret stål eller pulverlakeret hvid.

Trapperne kan produceres til at være fastmonteret eller flytbare ved eksempelvis rengøring eller konkurrencer, hvor det er uhensigtsmæssigt med en trappe i bassinet.


Flytbare Headwalls

FINA-reglerne kræver, at konkurrencer pools med overløb på alle fire sider skal have headwall 30 cm højere end vandstanden i begge ender af poolen. Til dette har vi en rustfri stålramme i AISI316L, poleret eller malet med epoxypulver som udover at opfylde FINA krav også giver en god, fast støtte til Omegas startskamler og touchpads ved konkurrencer.

Stålkonstruktionen er belagt med en speciel belægning med gitter og hjørner i anti-slip.

Vi leverer også:

 • Banetorve til træning og konkurrencer
 • Vendeflag til træning og konkurrencer
 • Udstyr til vandpolo
 • Skillevægge mm.

udvalgte Referencer

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov og ambitioner.