Hvem er vi

Vores engagement i forenings- og forbunds arbejde samt tilknytningen til organisationer går rigtig mange år tilbage. Torben Grangaard, som grundlagde IC Result Aps i 2011 har erfaring som leverandør til de danske sports arenaer, ude som inde siden 1979. Vi kan derfor garantere, at vi med vores erfaring altid sikrer vores kunders interesser på bedste vis og rådgiver kommuner, klubber & arkitekter med en solid håndfuld erfaring indenfor branchen. Det er netop disse erfaringer – i kombination med vores professionelle leverandører, der skaber en solid base for den konstruktive dialog.

IC Result er en værdifuld sparringspartner

Når det nye byggeri skal planlægges og projekteres, sikre vi at alle moderne standarder, internationale krav samt brugernes og bygherrens ambitioner overholdes.

Vi hjælper foreninger med at sikre, at deres nye faciliteter er en fornuftig investering i fremtiden. Vi leverer udstyr til forbund og klæder dem på til at være vært for internationale sportsbegivenheder, og vi rådgiver bygherrer, så de får de helt rigtige løsninger til det kommende anlæg.

Torben
Grangaard

RÅDGIVER
-INDENDØRS & UDENDØRS

tg@ic-result.dk
+45 2917 0211

Julie
Grangaard

SALG & PROJEKT KONSULENT
-ELEKTRONISK TIDTAGNING

jg@ic-result.dk
+45 2576 0587

Christoffer
Schmidt

SALG & PROJEKT KONSULENT
-INDENDØRS

cs@ic-result.dk
+45 5164 7070