forside hest

Vores trådløse tidtagnings system til spring består af  en ATU-X enhed samt 3 sæt fotoceller P1-R. Sammen bliver de et simpelt og brugervenligt, men kraftfuldt system, som er udviklede i samarbejde med vores partner Equipe. Gennem vores samarbejde er systemet og softwaren tilpasset og arbejder perfekt sammen.

ATU-X enheden har et indbygget batteri for at beskytte mod strømsvigt. Lige ledes oplades batteriet automatisk, når systemet er sluttet til en computer eller via den medfølgende oplader. Farven på skærmen gør det nemt for operatøren at overvåge systemet.

ATU X og fotocelle P1-R er designet til at blive brugt sammen, hvilket gør  at fotocellerne på banen kan overvåges direkte fra ATU-X. Systemet overvåger automatisk batteri og signalniveauer fra fotocellerne for maksimal sikkerhed og kontrol.

Hver fotocelle er sin egen enhed med over 24 timers batterilevetid. De er nemme at justere reflektor og takket være to-vejs kommunikation med ATU-X er det let at se, når signalerne modtages af ATU-X.

ATU-X-systemet kan også opgraderes til trådløs styring af numeriske resultattavler.

Dette system anvendes blandt andet af Dansk Rideforbunds officielle partner Equilive & er FEI godkendt (Certifikat)

Produkter

ATU-X

P1-R Fotoceller

Opbevaringskuffert

Manual

Tilvalgs produkter

Resultattavle 18 digits udendørs

Trådløs opgradering